Lasand la o parte oamenii mai mult sau mai putin civilizati din ea cat si pe cei care o conduc, observam din imagini nu doar o tara minunata ci si un potential enorm pentru turism care ne-ar putea imbunatati viata considerabil, atat financiar cat si sufleteste. De ce sa emigram noi cand alti oameni au motive dure de a-si parasi tara si de a deveni robii altei tari? De ce noi sa ne rupem de familie cand tara noastra minunata are suficiente resurse de a hrani un intreg popor? Raspunsul si solutia se afla in mainile noastre, in mainile tuturor si fara a ne uni si a deveni un singur popor sa nu ne asteptam ca altii sa o faca pentru noi.

Putem incepe prin a ne educa atat pe noi cat si pe copiii nostri, sa invatam ceea ce inseamna “respectul” si “educatia”, elemente care lipsesc cu desavarsire.

Toate acestea fiind spuse nu putem decat sa va dorim o zi minunata tuturor si sa speram ca intr-o buna zi ne vom destepta si ne vom trezi la realitate, deoarece Romania are nevoie de o schimbare in bine pentru ca merita, noi meritam?

Tu ce ai de gand sa schimbi la tara asta si cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.