Când pasiunea devine obsesie se creează ARTA, iar noi cu asta ne ocupăm în fiecare zi – cu arta muzicii. Ne-am format o echipă ce-şi doreşte să vă ofere cele mai bune servicii audio de pe piaţă şi să promoveze artişti de calitate.  TBoys Production se ocupă cu: reorchestrarea negativelor, producţie muzicală, compoziţie text, mixajul şi masterizarea pieselor, voiceover, producţie adiţională, post-procesare, realizare materiale video, backing vocals etc. Începuturile  noastre în lumea artistică s-au definitivat la Palatul Copiilor din Bucureşti, unde am întâlnit- o pe  doamna profesoară : Ana Tănăsescu. Aceasta ne-a integrat în diverse spectacole alături de colegii noştri şi ne-a trimis la evenimente şi ieşiri în străinătate. Cei 7 ani petrecuţi acolo sunt de neuitat, fiindcă am învăţat lucruri care ne-au schimbat viaţa în bine, ne-au ajutat pe mai departe, iar lecţiile de canto primite au fost baza noastră în muzică. Aşadar, cu un început modest, dar sigur,  visăm,  şi în acelaşi timp,  muncim  pentru progres. Ne dorim să aducem un suflu nou, original,  pieselor noastre şi să reuşim să ne strângem o audienţă considerabilă.  În acest moment, creaţiile noastre se nasc din talent, dăruire şi multă muncă, iar pe viitor,  sperăm să  adăugăm la acestea, toate treptele necesare pentru a atinge – perfecţiunea –  în arta muzicii.  Ne dorim, pe această cale, să mulţumim tuturor celor care apelează la noi, ne ascultă muzica, ne dau sfaturi, ne susţin, sau din contră,  nu au o părere atât de bună despre  realizările noastre.

Stanca Sorin Alexandru

Stanca Sorin Alexandru

Alex Shimmer

Sorin Stanca (nascut pe 21 Octombrie 1989), este unul din principalii fondatori TBoys Production, a inceput sa faca muzica de pe la varsta de 7 ani. In anul 2000, impreuna cu fratele sau Viorel Stanca, se apuca de canto la “Palatul Copiilor”, unde pe parcursul timpului petrecut acolo, apar multe evenimente si concursuri la care participa si chiar castiga unul din ele la una din televiziunile romanesti. Cu toate acestea apuca sa isi faca prieteni care reusesc sa ajunga sus pe piata muzicala romaneasca si sa colaboreze cu ei!

Stanca Viorel Damian

Stanca Viorel Damian

Damian V.

Viorel Stanca, ca si fratele sau isi incepe activitatea pe plan profesional din anul 2000. Participa la tot felul de concursuri impreuna cu fratele sau si reuseste sa atraga atentia publicului atat vizual cat si auditiv. Impreuna fiind plini de surprize si dornici de a da cat mai mult din ei pe scenele pe care au cantat.

Nuta Aura Cristina

Nuta Aura Cristina

Krissa

Cristina s-a născut în orașul Ploiești, pe data de 13. 11. 1992, și a început să cânte incă de la vârsta de 3 ani. A urmat cursurile de canto popular în cadrul Palatului Copiilor din orașul său natal și a obținut numeroase premii și diplome, chiar și un trofeu. La vârsta de 15 ani a început să cocheteze și cu actoria, obținând în anul 2011, premiul pentru cea mai bună actriță din cadrul Festivalului Județean de Teatru din Prahova I.L.Caragiale. Muzica i-a fost mereu aproape de suflet, și-n prezent, Krissa pregătește noi proiecte în care se implică pe deplin în ceea ce ține de text, linie melodică și chiar compoziție muzicală.

Valentin Iancu

Valentin Iancu

Nascut pe data de 1.07.1984, nu de mult descopera placerea de a canta si de a creea propria muzica, fiind autodidact atat la pian cat si la chitara. In anul 2003 incepe cursurile scolii populare de arte din Bucuresti, acest lucru pornind de la un hobby si mai tarziu devenind un business. Dornic de a invata cat mai mult si de a colabora cu cat mai multi oameni din domeniul muzical, fie mai mult sau mai putini cunoscuti, Valentin Iancu spera sa va incante urechile cu fiecare productie muzicala a sa la care participa! Surprinzator pentru a-l cunoaste mai bine pe Valentin Iancu puteti vedea si o alta latura artistica a sa!

Roland Farago

Roland Farago

SkullBoy

Roland Farago (nascut pe 7 Mai 1996) , este unul din producatorii TBoys Production, si-a inceput viata muzicala in 2014 ca si rapper timp de 2 ani. Dupa aceea l-a atras lumea productiei muzicale si a inceput sa puna instrumentalele pe foaie, timp de cativa ani buni s-a perfectionat in industria muzicala pe genurile dubstep, trap si hip-hop avand numeroase colaborari si concerte. Cu toate acestea a reusit sa isi faca prieteni cat si in industria romaneasca cat si cea din state producand instrumentale la „minut”.