Krissa – Noiembrie (Vreau sa te uit)

Krissa ne prezinta o piesa super alaturi de un videoclip super pe final de Noiembrie.

O piesa cu un mesaj potrivit pentru aceasta perioada a anului. Speram sa va placa noua ei piesa si pe langa auditia placuta pe care v-o dorim speram ca vom avea parte de like-uri cat si de share-uri din partea voastra.

Succes Krissa!

Urmeaza multe alte proiecte atat din partea noastra cat si din partea artistei. Asa ca nu va deconectati! 😜

Krissa – You & Me

De cand scriu pe acest blog eu, Alex Shimmer. Scriu in numele nostru si cand spun in numele nostru ma refer la toata echipa TBoys la care visez sa ajunga foarte departe.

De data aceasta voi scrie strict despre piesa intitulata You & Me a iubitei mele Krissa, versurile au fost scrise pentru mine iar pentru acest lucru nu pot decat sa spun ca ma simt cel mai norocos barbat din lume.

Felicitari iubita mea, felicitari Krissa!

Chris Kläfford’s Cover Of “Imagine”

Dovada vie ca exista foarte multi oameni talentati care ar putea sa umple radio-urile cu o muzica foarte buna si un talent innascut si asta este valabil nu doar in afara, cat si la noi in tara.

Sa ne delectam putin urechile cu interpretarea extraordinara a lui Chris Kläfford’s.

Auditie placuta!

TBoys – Acel ceva REMIX (Prod. by SkullBoy)

Roland Farago alias SkullBoy ne-a facut o surpriza extraordinara facandu-ne un remix la piesa Acel ceva.

Nu este prima oara si nici ultima oara cand Roli ne uimeste cu talentul sau. Astfel ca acum putin timp, nu de mult, reuseste sa ne impresioneze cu primul sau remix facut la piesa Vocea ta de la One Love.

Asadar el nu se va opri aici ba chiar mai mult deja face parte din echipa noastra si cu siguranta veti mai auzi de el.

Auditie placuta si multe share-uri sincere!

TBoys – Acel ceva (Official Video)

Suntem constienti de faptul ca piesele proprii apar din ce in ce mai greu, datorita faptului ca si proiectele din care facem parte ne ocupa o mare parte din timp.

Dar cum bineinteles aceasta nu este o scuza, am reusit sa scoatem si piesa noastra intitulata “Acel ceva” si cu videoclip.

Multumim inca odata pentru suportul vostru si tot ceea ce ne dorim este ca voi sa fiti intr-un numar cat mai mare deoarece voi sunteti cei care ne distribuie muzica.

Auditie placuta!

Faceti cunostinta cu Kodi Lee!

Kodi Lee este un exemplu pentru noi toti. In prestatia sa de la America’s Got Talent, Kodi Lee ne-a aratat ce inseamna sa canti cu sufletul si cu inima.

Kodi Lee este orb si sufera de autism, dar asta nu i-a impiedicat prestatia ci din contra ne-a aratat ce inseamna sa combini arta cu sufletul.

Pe noi ne-a impresionat, pe voi?

OneLove – Vocea Ta (feat. AleeKim) | Official Remix

Cu siguranta stiti piesa “Vocea ta” de la OneLove, despre care am si scris anterior pe acest blog.

Eeei bine de data aceasta va prezentam un remix facut acestei piese oferit de Roli Farago, un baiat foarte talentat pe parte de productie si nu numai.

Cu siguranta veti mai auzi de Roli, deoarece avem planuri mari pe viitor cu el si cu siguranta vom mai apela la calitatile sale muzicale.

Bun venit in echipa noastra Roli Farago!

Mult succes!