TBoys X Krissa – Campion (Lyrics Video)

Piesa „Campion” este ca un imn personal al fiecărui om.

Indiferent că ești sportiv, pictor, profesor, constructor, mecanic, orice meserie ai avea, sunt momente în viață în care simți că ai nevoie de susținere.

Iar piesa asta e galeria ta.

Versurile sunt simple și promovează curajul de a reuși, indiferent de obstacole.

Și sigur, dacă ai o echipă sportivă favorită, piesa „Campion” poate fi cu ușurință cântată și pe stadioane.

HAI ROMANIA

TBoys X Krissa – De Craciun

A mai trecut un an si odata cu trecerea lui am pus pe lista noastra inca un colind pe care speram sa il ascultati cu drag alaturi de cei dragi si sa va bucurati de timpul petrecut impreuna!

Colindul este facut in colaborare cu Krissa, asa cum v-am promis nici prima si nici ultima piesa nu va fi in colaborare cu draga noastra artista.

Avem multe surprize pentru voi, dar pana una alta primiti cu colindul? 🎅🎅🎅

 

METOO – 2 X Z (Necenzurat) Video oficial

Cu totii il cunoastem pe Metoo ca fiind un om serios, familist, muncitor si chiar asa si este! Dar cand vine vorba de arta si imaginatia o ia La Vale ne depaseste orice limite.

De data aceasta Metoo este singur pe piesa, necolaborand cu cineva asa cum ne-a obisnuit de fel si ne facem responsabili sa va informam ca piesa „2 Zdrentze” nu suna doar bine, ci are si un videoclip pe masura, tocmai de aceea va recomandam sa o ascultati responsabil 🔞!

Auditie si vizionare placuta!

TBoys X Krissa X Rickardo Priceless – La Vale

Piesa „La Vale” este o piesă de petrecere și bună dispoziție.

Genul muzical: Reggaeton cu influențe folclorice.

TBoys și Krissa formează o echipă muzicală de peste 5 ani, iar Rickardo este unul dintre artiștii care înregistrează la ei în studio. Acolo s-au cunoscut și așa s-a născut această colaborare pentru piesa „La Vale”, cântată în română și portugheză.