METOO – 2 X Z (Necenzurat) Video oficial

Cu totii il cunoastem pe Metoo ca fiind un om serios, familist, muncitor si chiar asa si este! Dar cand vine vorba de arta si imaginatia o ia La Vale ne depaseste orice limite.

De data aceasta Metoo este singur pe piesa, necolaborand cu cineva asa cum ne-a obisnuit de fel si ne facem responsabili sa va informam ca piesa „2 Zdrentze” nu suna doar bine, ci are si un videoclip pe masura, tocmai de aceea va recomandam sa o ascultati responsabil 🔞!

Auditie si vizionare placuta!

TBoys X Krissa X Rickardo Priceless – La Vale

Piesa „La Vale” este o piesă de petrecere și bună dispoziție.

Genul muzical: Reggaeton cu influențe folclorice.

TBoys și Krissa formează o echipă muzicală de peste 5 ani, iar Rickardo este unul dintre artiștii care înregistrează la ei în studio. Acolo s-au cunoscut și așa s-a născut această colaborare pentru piesa „La Vale”, cântată în română și portugheză.

Metoo X @BaddGyal – Suna-ma!

Salutare tuturor cititorilor de pe blogul nostru unde ne pare rau ca postam atat de rar, dar si cand postam……..postam ceva tare!

Metoo revine cu o colaborare inedita, daca nu ati auzit pana acum de BaddGyal, o trapperita de succes din Romania, cu siguranta veti auzi in aceasta piesa.

Auditie si vizionare placuta!

 

Imi dai foc – Metoo x Maria Constantin

Metoo lanseaza o piesa intitulata „Imi dai foc”, in colaborare cu Maria Constantin. O piesa sub licenta Bujaa Beats Lila, care speram sa va placa.

Filmarea videoclipului a durat o zi, a fost filmat in Curtea de Arges, au avut ca invitat special pe Marius Craciun si Denisa Dinica.

Videoclipul a fost produs filmat si montat de Shinijikun.

Asadar, auditie si vizionare placuta!