Metoo X @BaddGyal – Suna-ma!

Salutare tuturor cititorilor de pe blogul nostru unde ne pare rau ca postam atat de rar, dar si cand postam……..postam ceva tare!

Metoo revine cu o colaborare inedita, daca nu ati auzit pana acum de BaddGyal, o trapperita de succes din Romania, cu siguranta veti auzi in aceasta piesa.

Auditie si vizionare placuta!

 

Imi dai foc – Metoo x Maria Constantin

Metoo lanseaza o piesa intitulata „Imi dai foc”, in colaborare cu Maria Constantin. O piesa sub licenta Bujaa Beats Lila, care speram sa va placa.

Filmarea videoclipului a durat o zi, a fost filmat in Curtea de Arges, au avut ca invitat special pe Marius Craciun si Denisa Dinica.

Videoclipul a fost produs filmat si montat de Shinijikun.

Asadar, auditie si vizionare placuta!

Hallelujah – Random Band (Cover)

In ultima vreme nu am mai facut postari pe blog si daca am facut-o am facut-o rar (Covid19 nu este de vina, pur si simplu lipsa timpului 😁). De data aceasta o facem colindand ca deh, este Decembrie.

Dupa cum bine stiti in acest proiect nu este vorba de TBoys, ci de un alt proiect din care suntem mandri ca facem parte „Random Band” si speram sa va incantam de fiecare data cand postam pe blog cu noi piese, nu doar de sarbatori si de fiecare data cand avem ocazia sa va incantam fie cu un cover sau o piesa proprie.

Sarbatori Fericite!

BRO ft DEMO Fratele Meu

Un cadou inedit facut de Florin Zaharia alias BRO pentru „fratele sau” pe nume Florin Iacob.

Bro a facut o piesa prin care a transmis acestuia un mesaj de o prietenie ca intre frati fiind ajutat de catre un alt prieten de-al sau pe nume Albert Constantin alias DEMO.

BRO ne spune ca:

Prietenia este o adevărată comoară! Contează enorm să știi că te poți baza oricând pe cineva, în orice situație, fără să ceară nimic la schimb, iar tu să fii dispus să ajuți persoana respectivă la fel ca pe un frate. Prietenia nu se naște pe loc, dar poate ține o viață! Mulțumesc, Florin Iacob!

Haideti sa vedem impreuna ce cadou i-a facut BRO lui Florin si de ce nu, poate va inspira si pe voi sa faceti un astfel de cadou celor dragi.

Auditie placuta!