Sadness Strings Soundtrack (Protest Bucuresti 2012)

Am facut o coloana sonora care sa se potriveasca perfect cu evenimentul nefericit care din pacate inca continua. Tinem sa mentionam ca, coloana sonora nu este facuta special pentru protest, ci este facuta sa transmita orice mesaj trist pe care noi il simtim in vietile noastre uneori cand dam de greu. Imaginile nu ne apartin, au fost imprumutate de la “Evill Skillz”. Ni s-a parut o idee buna de a transpune noua noastra coloana sonora cu imagini de la protest, noi va dorim auditie placuta si speram ca protestul sa se termine cat mai repede cu bine!

Download Soundtrack                                                                                         De ce nu pot descarca!

2 Comments on “Sadness Strings Soundtrack (Protest Bucuresti 2012)”

  1. Oricum lumea este atat de proasta ca nu intelege anumite lucruri. E adevarat ca o ducem prost, ca suntem saraci. Dar ca sa stie si lumea 25% taiate din salarii, ne-au salvat pentru moment economia…. Daca stam sa ne uitam la unguri ei sunt in colaps, numai au cu ce sa plateasca salariile la oameni. Iar noi nu stim decat sa vandalizam, sa facem pagube si sa ne impartim pe tabere ca sa pupam PSD-isti sau PDL-isti in fund in loc sa fim o echipa si sa gasim solutii, din pacate astia suntem noi, pana ca ne batem doar si pentru TIGAI la super oferta ca sa nu zic mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.