Pharell Williams este un cunoscut cântăreț, producător muzical, multi-instrumentist, creator de modă și skateboarder de origine afro-americană. În vârstă de 44 de ani, el a colaborat cu mari artiști din S.U.A, precum: Mariah Carey, Justin Timberlake, Calvin Harris, Daft Punk, Major Lazer, Nicky Minaj, Snoop Dogg, Jay-Z etc.

După hitul său „Happy” care a făcut înconjurul lumii și a oferit bunădispoziție tuturor, artistul s-a gândit la ceva ce ar avea să rămână cu adevărat întipărit în istorie, și anume, să compună o piesă cu un mesaj original și puternic care va fi lansată tocmai în 2117.

Cum s-a gândit să facă acest lucru?

El a imprimat piesa denumită semnificativ: „100 Years” pe un disc unicat de vinil, fabricat din argilă provenită din regiunile calcaroase Cognac, ce va fi păstrată într-un seif amplasat în pivnițele brandului internațional Louis XIII.

Piesa – 100 Years „The Song We’ll Only Hear If We Care”, surprinde faptul că oamenii vor avea posibilitatea să asculte acest single doar dacă le va păsa de încălzirea globală, conform informațiilor deținute de Cnewsmatin.fr. Seiful va rezista în timp oricăror intemperii, cu excepția inundațiilor, și acesta este un semnal de alarmă pe care artistul și-l dorește să îl facă – să protejăm mediul înconjurător cât timp trăim pe această planetă.

Ba mai mult de atât, Pharell a interpretat piesa 100 Years la o petrecere privată în China și i-a oferit singura copie a melodiei lui Ludovic du Plessis, care și deține compania susținătoare a proiectului.

Există deja pe internet un preview de la înregistrările melodiei și o scurtă poveste despre aceasta. Îl puteți viziona aici:

De asemenea, tot în același scop, în 2115 va fi lansat și filmul „100 Years — „The movie you will never see”, în regia lui Robert Rodriguez, a cărui copie este depusă undeva în S.U.A. de acum 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *