Cautam un rapper bun!

Cautam un rapper bun pentru un posibil album pe viitor, care va fi facut cu o casa de discuri serioasa! Asta inseamna sa apelam la ajutorul vostru, celor din lumea muzicii underground care stiu ce inseamna sa muncesti ca sa ajungi sus si sa fi ascultat de cine trebuie!

Am ales un negativ pentru voi pe care puteti canta absolut ce vreti, libera creatie si improvizatie. Ce ne intereseaza in special, este flow-l, timbrul vocal si chiar si vocea pe anumite portiuni din instrumental unde se poate si canta. Daca tu crezi ca ai acel ceva si merita sa incerci? Descarca negativul, canta pe el absolut ce vrei si trimite-l la adresa de mail sorin@tboys.ro , alaturi de el atasat si numarul personal de telefon pentru contact! Va uram mult succes, incercati pentru ca nu o sa va para rau!

Negativul il puteti descarca de aici, sau apasand pe sageata din player!

4 Comments on “Cautam un rapper bun!”

  1. Sall, eu compun, versuri de rapp, nu am cantat niciodata pana acum, le-am dat la cineva care le canta el, si as vrea sa coolaborez cu voi, daca se poate… Compun despre orice este nevoie, si pun suflet in ceea ce fac.. Multumesc.. !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.